Bij Ceder&Citroen Massagestudio heeft u keuze uit diverse massages, wellnessbehandelingen, arrangementen en specials.

 

Massages

 

Ontspanningsmassage

De naam zegt eigenlijk al genoeg; Een massage gericht op zowel fysieke als mentale ontspanning. Door het toepassen van diverse massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd, ontspannen spieren zich en worden afvalstoffen afgevoerd. Dit maakt dat je jezelf na deze massage heerlijk ontspannen voelt! Er wordt gemasseerd met een 100% natuurlijke basisolie.                                        

 

Aroma massage                                

Een ontspanningsmassage waar naast de basisolie gebruik wordt gemaakt van etherische oliën. U kunt zelf kiezen voor een olie die u lekker vindt of ik stem de olie af op uw stemming of behoefte. 

Ayurvedische marma massage      

De ayurvedische massage is een duizend jaren oude massagevorm vanuit India. Bij de marma massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van marma ( druk) punten over het hele lichaam. Het effect hiervan is dat bloed, lymfe en energie weer volop gaat stromen en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage ontspant en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest. Er wordt gemasseerd met een warme ayurvedische massage olie, aangepast aan uw behoefte op dat moment.

Anderhalf uur pure ontspanning met deze bijzondere totale lichaamsmassage!

  

Hotstone massage                                                                        

Warmte ontspant! Dat zult u ervaren bij deze massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basalt stenen. De warmte van de stenen wordt aan het lichaam afgegeven waardoor een diepere ontspanning van de spieren plaatsvind. Een echte weldaad voor je lichaam!

                                                                                   

                                                   Wellnessbehandelingen                                                                             

Lichaamsscrub

De huid wordt ingesmeerd en gemasseerd met een olierijke dode zeezout scrubcreme. Dode huidcellen worden verwijderd, de huid wordt gereinigd en de bloedsomloop krijgt een extra boost. Resultaat; een huid die weer zijde zacht aanvoelt en een goede basis vormt voor een voedende lichaamspakking. 

 

Lichaamspakking

Bij een lichaamspakking wordt uw huid ingesmeerd met een verzorgende, voedende en ontspannende pakking die wordt afgedekt met folie, handdoeken en een deken. De pakking kan zo goed zijn werk doen, met een zachte en goed verzorgde huid als resultaat. Om u nog extra in de watten te leggen ontvangt u tijdens het inwerken van de pakking een voet- of hoofdhuidmassage.

 

Heeft u naast de peeling of pakking ook behoefte aan een massage? Deze behandelingen zijn goed te combineren met de ontspanningsmassage en ontspanningsmassage Aroma. 

 

Graag een complete beleving? Dan is het "Even ontspannen arrangement" een aanrader voor u!

 

Arrangementen

Hotstone arrangement

Kom helemaal tot rust met dit heerlijk verwarmend arrangement! 

 

Het hotstone arrangement bestaat uit de volgende behandelingen:

 • Lichaamsscrub met een body scrubolie op basis van mineralen en zouten uit de dode zee vermengt met verschillende oliën
 • Hotstone massage met een frisse lemongrass olie
 • Rustmomentje met een verse smoothie
 • Soft body pakking waarbij op verschillende punten van het lichaam warme stenen worden geplaatst. Uw gezicht wordt tijdens de pakking gemasseerd met koude basalt steentjes
 • Afsluiting met koffie of thee


Even ontspannen arrangement

Een heerlijke ochtend, middag of avond voor u zelf! De heerlijke samenstelling van verschillende geuren maakt van dit arrangement een echt geluksmoment!


Het Even ontspannen arrangement bestaat uit de volgende behandelingen: 

 • Ontspannend voetenbad met lavendelolie
 • Lichaamsscrub met olierijke dode zeezout scrubcreme mandarijn
 • Honing crème lichaamspakking met een voet of hoofdhuidmassage
 • Rustmomentje met een verse smoothie
 • Ontspanningsmassage 45 minuten
 • Afsluiting met koffie of thee

 

 

Feel good specials

 Wisselende specials. Bestaande uit verschillende behandelingen. Houdt voor de actuele specials de facebookpagina in de gaten.

 

TIP: De specials zijn ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven !

 

Naast het bovengenoemde aanbod zal ik u regelmatig verrassen met leuke acties en seizoensgebonden behandelingen & arrangementen. Houdt u hiervoor de Facebookpagina van Ceder&Citroen in de gaten.