Om de behandelingen zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Ceder & Citroen Massagestudio een aantal voorwaarden. Als u een afspraak maakt ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.


1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw adres, telefoonnummer en/of

e-mailadres gevraagd.

2. Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt een korte intake plaats. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden.

3. Bij wijzigingen in de situatie van de klant is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.

4. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt niet verstrekt aan derden.

5. Bij Ceder & Citroen massagestudio worden geen medische diagnoses gesteld. De massages en behandelingen die worden aangeboden zijn geen medische behandelingen.

6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.

7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken buiten deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

8. Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.

9. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is niet inwisselbaar voor contant geld

10. Cadeaubonnen en kuurkaartjes zijn voor onbepaalde tijd geldig. NB. Als er een tariefwijziging heeft plaatsgevonden is de bon nog steeds geldig, maar wordt het verschil in rekening gebracht.

11. Ceder & Citroen massagestudio is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na de massage behandeling

12. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van het aanbod. Klanten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

13. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Ceder & Citroen Massagestudio niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.

14. Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

15. Vriendelijk verzoek om mobiele telefoons e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten voor aanvang van de massage.